Sådan bruges et D-Link Wireless Router Hub

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut alt i. Slut dit kabelmodem til 'WAN' -porten på din router, og tilslut en computer til en af ​​de fire nummererede porte på routeren. Sørg for, at routeren er placeret væk fra interferensfremkaldende enheder som mikrobølger, væk fra metalgenstande, og med nogen klaring omkring den. Sørg for, at routeren er tændt, og giv det et par minutter at starte op.

2.

På din computer skal du åbne en internetbrowser og skrive ind i adresselinjen '192.168.0.1 'uden anførselstegn. Du vil blive præsenteret med en login skærm. Login brugernavnet er 'admin', og adgangskoden er tom. Fortsæt med at logge ind.

3.

Gå til fanen 'værktøjer', og angiv et nyt routeradgangskode. Uden at indstille dette kodeord, selvom du har et sikkert netværk, kan nogen logge ind på din router og ændre indstillingerne.

4.

På fanen 'setup' skal du vælge Installationsguiden til internetforbindelsen. Den præcise placering af denne guiden afhænger af din router. Det vil guide dig gennem opsætning af dit netværk. Sørg for, at du tildeler et kodeord (kendt som en sikkerhedsnøgle), så kun autoriserede personer kan bruge dit netværk.

5.

Lad routeren genstarte, logge ud og teste din tilslutning fra en trådløs computer.

Tips og advarsler

  • Jo længere og mere forvandlet dine adgangskoder, desto sikrere er de.
  • Et usikret netværk betragtes som 'offentligt', og nogen har lovligt lov til at bruge det.
  • D-Link, en af ​​de primære konkurrenter for hardware, er et fælles valg for personlig netværk, når det kommer til routere. Næsten ethvert hjem indeholder en D-Link eller Linksys-router. Oprettelse af en D-Link-router er hurtig og nem, og tilbyder et bredt udvalg af muligheder for at tilpasse og beskytte dit trådløse netværk. Derudover tilbyder D-Link routere flere fysiske forbindelsesporte, så du kan få en blanding af kablede og trådløse computere på dit netværk.