Sådan konverteres trådløst til trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Drej den trådløse router rundt. Tag aldrig stikket ud af routeren. Du bør se flere åbne Ethernet-porte, der ligner store telefonstik på bagsiden af ​​enheden. I mange tilfælde vil disse få ordet 'Ethernet' synligt over eller under dem.

2.

Slut den ene ende af et Ethernet-kabel til en af ​​portene på bagsiden af Den trådløse router.

3.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på din computer.

4.

p> Sluk den trådløse modtager på din computer. Hvis du bruger en bærbar computer, kan du muligvis gøre det med en switch på forsiden eller siden af ​​computeren. Hvis du bruger et skrivebord, skal du navigere til 'Netværksforbindelser' i 'Kontrolpanel'. Højreklik på ikonet 'Trådløs netværksforbindelse' og klik på 'Deaktiver'.

Tips og advarsler

  • Fjern den trådløse router helt, tag den ud af stikkontakten fra modemmet. Hvis det var blevet tilsluttet, skal du erstatte Ethernet-kablet til din computer.
  • Hvis du har en alt-i-en enhed, der både er et modem og en trådløs router, kan du stadig plugge direkte ind i enheden, omgå det trådløse.
  • For at modtage et trådløst internet-signal er en trådløs router generelt forbundet med et højhastighedsmodem. Skift fra det trådløse signal til kablet adgang involverer blot at tilslutte en computer til den relevante port på den trådløse router. Hvis du ønsker at fjerne den trådløse router helt, kan du tilslutte en computer direkte til modemmet.