Sådan kopieres Outlook 2003 PST-filer til roamingprofiler i MS Exchange Server 2003

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer.' Klik på 'Administrative værktøjer' og vælg 'Active Directory Users and Computers'. Dette åbner konfigurationen til Windows Exchange-serveren for roamingprofiler.

2.

Klik på plustegnet ved siden af ​​servernavnet for at udvide en liste over muligheder under ikonet. Klik på ikonet 'Brugere' for at åbne en liste over brugere, der er konfigureret på serveren.

3.

Højreklik på en bruger i detaljerne i Active Directory og vælg 'Egenskaber'. ' Dette åbner et nyt egenskabsvindue for brugeren.

4.

Klik på fanen 'Profil'. I tekstboksen 'Home' skal du indtaste en servermappe for placeringen af ​​roaming-PST-filen. For eksempel gemmer den følgende tekst roamingprofilen til en server ved navn 'myServer' i mappen 'Roaming\_PST', som hedder 'roaming\_PST':

\\ myServer \ share \ roaming\_PST

5.

Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger og indstil roamingprofilen for brugeren.

Roaming-profiler tillader, at Windows 2003-administratorer tvinger profilindstillinger, selv når en bruger logger på netværket fra en anden computer. Roamingprofildata kopierer fra serveren til den nye computer. Outlook PST-filen er en del af en roaming-profil, hvis e-mail-administratoren indstiller brugerens e-mail-konto for automatisk at downloade e-mail til brugerens maskine. Administratorer kan indstille roamingprofilindstillingerne i Active Directory-hjælpeprogrammet.