Sådan opsættes Vista Print Drivers på Server2003

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer.' Klik på 'Administrative værktøjer' og vælg 'Print Management.' Dette åbner en konsol, hvor du kan se dine printerservere konfigureret på netværket.

2.

Højreklik på ikonet 'Print Servers' til venstre på skærmen og vælg ' Tilføj / fjern servere. ' Dette åbner en konfigurationsguide.

3.

Vælg din Windows 2003-server fra listen over printerservere og klik på 'OK'. Dette åbner et andet guidenvindue. Klik på 'Næste' på åbningsskærmen. Vælg typen Vista-maskine (32-bit eller 64-bit) i det næste vindue og klik på 'Afslut'.

4.

Højreklik på en printer, der vises i Windows 2003 print manager vindue. Vælg 'Tilføj printer' for at tilføje det til dine desktop-indstillinger. Printeren er føjet til din Vista-maskine, og du kan udskrive til den ved hjælp af Windows 2003-drivere.

Med introduktionen af ​​Windows Vista fungerede nogle Windows-printerdrivere ikke fra 2003-serverens operativsystem. Vista-brugere skal tilføje operativsystemspecifikke drivere til udskrivning til Windows 2003-servermaskinen. Windows 2003-printservere leverer netværk med en central maskine, hvor enhedsdriverne er gemt. Disse enhedsdrivere sender udskriftsjob til netværksprintere fra klientmaskiner. Windows Vista kræver specifikke indstillinger, der skal udskrives til Windows 2003-printerserveren.