Sådan ændres SSL-porten

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer.' Vælg 'Administrative Tools' og vælg 'Internet Information Services (IIS)' i listen over genveje. Dette åbner IIS-konsollen.

2.

Højreklik på webstedets navn i venstre rude og vælg 'Egenskaber'. Dette åbner et konfigurationsvindue, hvor du kan ændre SSL-porten til din webserver. Klik på fanen 'Websted'.

3.

Indtast et portnummer for din server i tekstboksen mærket 'SSL-port'. Tekstboksen er placeret i afsnittet 'Webstedidentifikation'.

4.

Klik på 'OK' for at gemme dine SSL-portændringer. Højreklik på IIS-servernavnet i IIS-konsollen og vælg 'Genstart'. Dette genstarter IIS-tjenesten, så dine portændringer træder i kraft.

SSL-porte (Secure Socket Layer) giver en Windows-webserver med en virtuel forbindelse til dine weblesere. En SSL-port gør det muligt for webbrowseren at oprette forbindelse til serveren ved hjælp af kryptering. Det betyder, at alle data, der sendes til og fra webstedets læsers computer, er beskyttet ved hjælp af krypteringsordninger. Dette beskytter private oplysninger som finansielle data, Social Security numre og journaler. Du kan vælge en port til SSL ved hjælp af Windows Internet Information Services ( IIS) -konsol, som er det vigtigste værktøj til at administrere din webserver.