Sådan får du flere MB til at gøre download hurtigere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Ring til dit internetfirma og spørg, hvor mange MBps din forbindelse kører på. Når du har denne figur, spørg, om hvad du har, er den nuværende hurtigste forbindelse mulig fra virksomheden. Opgrader til en forbindelse, der kan prale med et højere antal megabyte per sekund overførselshastighed. Internet-firmaet, der leverer dit internet, er den eneste der kan få dig en hurtigere overførselshastighed.

2.

Åbn din computers 's' Egenskaber 'under' Control Panel' eller under 'denne Computer'. se, hvor meget RAM er tilgængelig. det skal være opført i megabyte. Hvis du kan se fra den medfølgende cirkeldiagram, at du er lav på MBs opbevaring eller MBs kører hukommelse, kan dine downloads gå i kompromis.

3.

Gå til en computer butik eller en butik, der sælger hukommelse til din computer. Spørg om at købe megabyte lagringsplads eller kørende hukommelse afhængigt af hvad du er lav på. Har computerbutikken installeret disse på din computer, hvis du aldrig har gjort det før.

Der er to forskellige typer MB, som du måske skal øge på din computer for at gøre downloads hurtigere. Den første er megabyte, som overføres per sekund som din internetforbindelse. Den anden er også megabyte, men refererer til mængden af ​​kørende hukommelse, du har på din computer. Manglende begge typer MB kan resultere i langsommere nedlastingstider. Du kan øge dem både hurtigt og nemt.