Sådan indstilles en Netopia Router til at tillade indgående mail til et websted

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Netopia routerens webkonfigurationsside ved at skrive 'http://192.168.1.254' i adresselinjen i en webbrowser og derefter trykke på 'Enter.'

2.

Log ind på Netopia router ved at skrive 'admin' i feltet 'Brugernavn', indtaste dit kodeord i 'Password' boksen og derefter trykke 'Enter'.

3.

Aktiver ekspert tilstand på Netopia routerens konfigurationsside ved at klikke på 'Ekspert tilstand' i venstre side af siden og derefter klikke på 'OK' på '

Gem ændringerne og genstart routeren ved at klikke på ikonet for den gule trekant, der indeholder et udråbstegn øverst til højre på Netopia-routeren ' s konfigurationsside, og klik derefter på 'Gem og genstart'.

5.

Klik på 'Konfigurer' på menulinjen øverst på Netopia routerens konfigurationsside, og Klik derefter på 'Avanceret'.

Klik på 'Pinholes' under 'NAT' overskriften i 'Network Configuration' boksen, og klik derefter på 'Add.'

7. < / p>

Skriv et navn til pinhole i feltet 'Pinhole Name' under 'Pinhole Entry.' Skriv f.eks. 'Mail Server.'

8.

Vælg protokollen til pinhole ved at klikke på 'Protocol Select' boksen. Efterlad dette som standard 'TCP' for at tillade indkommende mail.

9.

Videresend kun port 25 ved at skrive '25' i 'Ekstern port start' og 'Ekstern port' Port End '-kasser.

Skriv den lokale netværks IP-adresse på webstedsserveren, der kører mailserveren i feltet' Intern IP-adresse '.

p> 11.

Videresend den indgående mail til port 25 på webstedets mailserver ved at skrive '25' i 'Internal Port' boksen.

12.

Tilføj pinhullet ved at klikke på 'Send' under 'Pinhole Entry.'

13.

Gem ændringerne og genstart routeren ved at klikke på ikonet for den gule trekant indeholdende et udråbstegn øverst til højre på Netopia routerens konfigurationsside, og klik derefter på 'Gem og genstart'.

Routere gør det muligt for flere computere at dele internetforbindelser. Af natur blokkerer routere alle indgående forbindelser. Men hvis du kører en hjemmeside bag en router, kræver din websides mailserver indgående forbindelser på port 25 for at modtage indgående mail. Routere omfatter portoverførselskapacitet af denne grund. Indstil en Netopia-router for at tillade indkommende mail til et websted ' s mail server ved at bruge sin webkonfigurationsside og tilføje en port forwarding regel eller 'pinhole'.