Sådan installeres Ethernet-kabler udenfor

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kør CAT5E-kabel langs dit hjem, og hold det så tæt på siden af ​​huset som muligt for at give ekstra beskyttelse mod naturlige elementer.

2 .

Brug ledningsskærerne og tag ca. 2 tommer af kablet ud, idet de interne ledninger udsættes. Tilpas disse ledninger med layoutet på dine RJ45-stik.

3.

Tilslut en otte-pins RJ45-stik til enden af ​​kablet på det sted, hvor du har til hensigt at genoprette forbindelse udendørs ledninger til dit indendørs netværk udstyr. Sikre dette med dit værktøj til stansning.

4.

Slut RJ45-stikket til din netværksenhed for at afslutte forbindelsen, uanset om det er en computer, en router, en switch eller en hub. < / p>

Tips og advarsler

  • Den maksimale længde af din Ethernet-ledning skal ikke være mere end 100 meter for at undgå signalfade. Husk derfor, når du planlægger din layout.
  • Træk kablet gennem din loftsrum, hvis dit hus ikke har nogen kravleplads eller kælderområde.
  • Installation af Ethernet-kabler uden for dit hjem er nødvendigt, når layoutet af dit hjem ikke let overskrider evnen til at holde din Ethernet-kabling strengt indendørs. Kablet Ethernet-kabler udendørs udgør udfordringer, for det meste i form af stabil degenerering af kablet på grund af naturlige farer som vind, regn og sne. Omgå dette ved at afskærme kablet gennem installationen af ​​CAT5E kabling, der er designet med en beskyttelsescoating, for at beskytte dit hjemmenetværk.