Sådan tilsluttes lukkede kameraer til internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontakt din internetudbyder og anmode om at have statiske IP-adresser på din konto. Dette gør det muligt for dine kameraer at have en permanent IP-adresse i stedet for en tilfældigt tildelt adresse.

2.

Indstil kameraet til at bruge en af ​​de statiske IP-adresser, din udbyder godkender for dig .

3.

Bestem hvilke porte kameraet bruger til at sende og modtage oplysninger. Kontroller kameraets manual eller kontakt kameraproducenten til disse oplysninger. Disse er virtuelle portnumre, som kan være fra 0 til 65535. De fleste kameraer bruger kun en eller to af disse porte.

4.

Åbn det ønskede portnummer i din routerens firewallindstillinger. Dette er også kendt som port videresending eller oprettelse af et pinhole.

5.

Test kameraet ved at forsøge at få adgang fra en computer uden for det lokale netværk ved hjælp af den statiske IP-adresse på en web browser. Hvis denne test fejler, skal du deaktivere routerens firewall til kameraet for at forhindre, at firewallen blokerer kameraet.

Tips og advarsler

  • Hvis kameraerne skal vise et følsomt feed, bruge kameraer, der kræver et brugernavn og adgangskode for at se dem.
  • Kameraer med lukket kredsløb er typisk forbundet til en router med en ethernet-kabel. Computere, der er tilsluttet denne router, kan se kameraets feed ved hjælp af en standard webbrowser. Denne funktionalitet kan udvides til enhver computer på internettet med nogle få justeringer, der gør det muligt for brugerne at få adgang til kameraet ved at pege deres browser til kameraets IP-adresse.