Fordelene ved dedikerede servere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  En dedikeret server er en af ​​de bedste ressourcer til et websted, der kommer overalt fra 200.000 til en million hits om dagen. Når du går med en fælles plan, kan du komme i problemer, fordi alle hjemmesider på den delte plan kører på samme server. Dette betyder, at du deler båndbredde med alle websteder på den server.

Tilpasning

Tilpasning af dit websted til de specifikationer, du ønsker, er en stor grund til at få en dedikeret server. Du vil være i stand til at få al den tilpasning, du ønsker, uden at gå igennem alle de problemer i en fælles plan. Dette kan være alt fra operativsystemet, som du vil have din hjemmeside til den mængde RAM, som du vil have din server til at have. Dette vil også dække det kontrolpanel, som du er komfortabel med at bruge. Hvis du ikke vil bruge Plesk, behøver du ikke.

Pålidelighed

At have din egen dedikerede server handler om pålidelighed. Fordi du kører din hjemmeside på en dedikeret server, behøver du ikke bekymre dig om al anden trafik på den server. Når du har en delt plan, er belastningstiderne på dit websted afhængig af, at trafikken kommer og går fra andre hjemmesider. En dedikeret server udrydder dette problem ved at give dig båndbredde eksklusiv til dit websted. Det er godt, at du bruger applikationer og video feeds på din hjemmeside.

Sikkerhed

Webstedets sikkerhed er noget, som enhver ejer bekymrer sig om. Når du investerer i en dedikeret server, er du den eneste med adgang til serveren. Virus og spyware vil ikke kunne få adgang til dit websted, medmindre du giver dem adgang. De fleste af de dedikerede serverplaner vil komme med en firewall-applikation for at øge din sikkerhed yderligere.

Opgraderinger

Hvis dit websted har brug for en dedikeret server, får du meget trafik - og trafik bringer altid mere trafik. Opgradering af din server bliver meget nemmere med en dedikeret server. Tilføjelse af RAM og mere båndbredde til din server kan ske inden for få minutter, hvilket giver din hjemmeside øget hastighed og ingen nedetid.