Sådan eksporteres et SSL-certifikat til brug på andre servere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser.

2.

Indtast din browserens 'Indstillinger' -værktøj. Internet Explorer-brugere skal klik på 'Værktøjer' og derefter 'Internetindstillinger'. Mozilla Firefox-brugere skal klikke på 'Værktøjer' og derefter 'Indstillinger ...' Google Chrome-brugere skal klikke på 'Tilpas' og derefter 'Valg.'

3.

Klik på 'Indhold' og derefter 'Certifikater' i Internet Explorer. Klik på certifikatet, du vil eksportere, og klik derefter på knappen 'Eksporter' for at eksportere den til brug på andre servere.

4.

Klik på 'Avanceret' og derefter 'Vis certifikater' i Mozilla Firefox. Klik på certifikatet, du vil eksportere, og klik derefter på knappen 'Eksporter' for at eksportere den til brug på andre servere.

5.

Klik på 'Under hætten' og derefter 'Administrer certifikater' i Google Chrome. Klik på certifikatet, du vil eksportere, og klik derefter på knappen 'Eksporter' for at eksportere den til brug på andre servere.

SSL-certifikater er dokumenter, der bliver gemt i din webbrowser. Hvis du besøger et websted med et SSL-certifikat på en bestemt computerserver, downloades den til browserens hukommelse på den pågældende server. Filen vil ikke være til stede på en computer på en anden server, hvis den pågældende computer endnu ikke har besøgt den pågældende side. Hvis du vil eksportere et SSL-certifikat, så du kan bruge det på en computer på en anden server, kan du gøre det ved hjælp af dine browserkontroller.