Sådan forstærkes offentlige Wi-Fi-hotspots

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn dåsen af ​​frugtjuice med dåseåbneren. Kast det afskårne låg i skraldespanden. Hæld indholdet i vasken eller i glas for at drikke det fra. Vask frugtbeholderen op med opvaskemiddel og ledningsvand. Tør frugtbeholderen med et papirhåndklæde. Lad frugten tørre ud i en dag.

2.

Sæt et blad avis på et bord. Stå frugtburken på avisen med den åbne ende opad.

3.

Mål seks inches fra bunden af ​​frugtburken. Bor et hul i frugtbeholderens side ved den seks-tommers markør med den bærbare boremaskine.

4.

Klem tangens kæber omkring den ene ende af kobberrøret . Klem tangens kæber for at komprimere enden.

5.

Opvarm loddejernet i fem minutter. Placer den ikke-klemte ende af kobberrøret mod midten inden for Wi-Fi N-stikket. Påfør löddet omkring kobberrøret, hvor det møder indersiden af ​​Wi-Fi N-stikket for at holde det på plads. Lad loddet køle i to minutter.

6.

Skub den frie ende af kobberkilen gennem hullet i frugtbeholderens side.

7.

Påfør limlim på forsiden af ​​N-adapterpladen. Anbring adapterpladen N-stik over Wi-Fi N-stikket, der sidder i hullet i frugtbeholderens side. Lad bindelimmen indstilles i to timer.

8.

Stik N-stik på pigtail-antennekablet i forbindelsen bag på Wi-Fi N-stikket. Tilslut den anden ende af pigtailantennekablet til Wi-Fi-antenneforbindelsen på Wi-Fi-kortet i den bærbare computer.

9.

Mål den trådløse Wi-Fi-booster du har lavet i retning af WiFi hotspot for at få adgang til signalet.

Tips og advarsler

  • Du kan tilføje et håndtag til din retningsbestemt hjemmelavede Wi -Fi booster, så det kan hæves over brystniveauet, når det er i brug.
  • Bygninger eller andre forhindringer mellem det offentlige Wi-Fi-hotspot og antennebooster kan nedbryde Wi-Fi-signalet.
  • Et offentligt Wi-Fi-hotspot giver gratis adgang til internettet, forudsat at du er inden for rækkevidde for at modtage signalet, som det sættes ud. Du kan forstærke Wi-Fi-signalet fra et offentligt hotspot ved at bruge en retningsbestemt hjemmelavet Wi-Fi antenne booster med din bærbare computer Wi-Fi-kort. Du skal bruge et par forsyninger fra en købmand, en hobbybutik og ting fundet rundt om i huset. Din retnings Wi-Fi-antenne gør det muligt for dig at få adgang til offentlige Wi-Fi-spots selv når langt længere væk fra dem end du tidligere har været.