Sådan konfigureres SSL på IIS6

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer.' Vælg 'Administrative Tools' og klik på 'Internet Information Services (IIS).' Dette åbner IIS-administrationskonsollen.

2.

Højreklik på webstedets navn i venstre rude og vælg 'Egenskaber'. Klik på 'Avanceret' i fanen 'Website Identification.'

3.

Klik på 'Tilføj' for at tilføje en ekstra identitetsport til webserveren. Indtast '443' i tekstboksen med sikret port i afsnittet 'Multiple identiteter for denne hjemmeside'. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger.

4.

Klik på fanen 'Directory Security'. Klik på 'Rediger' i afsnittet 'Sikker kommunikation'. Marker afkrydsningsfeltet 'Kræv sikker kanal (SSL).' Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Afslut Egenskabsvinduet for at fuldføre dine indstillinger.

Secure Sockets Layer (SSL) giver webservere med krypteringstjenester. Kryptering beskytter dine websteds læsere 'private oplysninger som socialsikringsnumre, finansiel information og medicinsk historie. Netværksadministratorer tilføjer SSL-tjenester til Microsoft Internet Information Service (IIS) 6 for at kryptere de data, der er indtastet på en virksomheds websted. SSL-tjenester er konfigureret i IIS-administrationskonsollen.