Sådan tilføjes en postkasse i Exchange 2005

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen på din Windows-domænecontroller. Klik på 'Alle programmer' og vælg 'Administrative værktøjer' fra listen over muligheder. Klik på 'Active Directory-brugere og computere' for at åbne konfigurationsadministratoren.

2.

Højreklik på ikonet 'Brugere' i vinduet til venstre og vælg 'Ny'. Dette starter en guiden for at tilføje en bruger, som omfatter at tilføje en postkasse til konfigurationen. Indtast brugerens kontonavn og kodeord. Marker afkrydsningsfeltet 'Opret en Exchange-postkasse' og klik på knappen 'Næste'.

3.

Indtast et Exchange-brugernavn i tekstboksen mærket 'Bruger login navn.' Du kan give brugeren samme Exchange-postkasse navn som domænenavns brugernavn. Dette gør det muligt for brugerne at bruge Windows-domænenavnet som Exchange-servernavn.

4

Klik på knappen 'Næste' for at oprette Exchange-kontoen. Luk guiden. Se listen over brugere i detaljeringsvinduet for Active Directory for at bekræfte, at den nye brugerkonto er angivet.

Microsoft Exchange 2005 giver dit virksomheds netværk med e-mail-tjenester. Postkassen, der er oprettet i Exchange, oprettes, når du tilføjer en bruger til Windows-domænet. Active Directory er den vigtigste komponent til et Windows-domæne, der sikrer brugerkonti og opretter tilføjet netværk ressourcer som postkasser. Brugeren kan derefter bruge Windows-domænenavnet og adgangskoden til at få adgang til e-mail via softwareklienten.