Alternativer til Network Magic

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Network Magic er et trådløst internetstyringssoftware, der reparerer brudte internetforbindelser, styrer printere, opretter arbejdsgrupper og styrer fildeling. Programmet, der er udviklet af Cisco Pure Networks, tilbyder en gratis prøveversion, men brugere skal købe opgraderinger og licenser, når prøveperioden er udløbet for at fortsætte med at bruge sine premium-tjenester. Opgraderinger starter ved $29.99. Alternativer til Network Magic - hvoraf nogle er ledige - er tilgængelige for netværksadministration i form af software, operativsystemer og hjemmeservere.

OP Manager

OP Manager er tilgængelig som download fra Manage Engine. Softwaren er gratis for et grundlæggende hjemlicens. Brugere kan styre op til 10 wi-fi-kompatible enheder fra en enkelt konto. Softwaren styrer netværksforbindelser, servere, båndbredde, LAN og VoIP. OP Manager hjælper også med netværksopdagelse og infrastrukturforvaltning. Softwaren har et fuldt supportwebsted med demo-videoer, instruktioner og gratis telefonnummer.

Device Expert

Device Expert er ikke så kompleks som Network Magic eller OP Manager, men det hjælper med grundlæggende trådløst internet ledelse. Enhedsekspert kan registrere trådløse enheder med ødelagte forbindelser og konfigurere forbindelser. Device Expert holder styr på enheds- og routeroplysninger og kører rapporter om netværk, konfiguration, bruger og politik. En gratis udgave af softwaren er tilgængelig for op til to enheder.

Windows OS og Windows Home Server

Windows-operativsystemet (OS-valg til de fleste pc-brugere) er udstyret med netværksstyringsteknologi. Brugere kan oprette arbejdsgrupper og netværk inden for netværksindstillingerne, selv om de måske finder det lidt mere kompliceret end Network Magic. Et emblem i nederste navigationslinje giver brugerne mulighed for hurtigt at reparere og diagnosticere brudte forbindelser med et klik med musen. På denne side er denne funktion standard i alle Windows-systemer. Til fildelingsteknologi tilbyder Microsoft Windows Home Server, der forenkler netværksfildeling mellem flere computere. Du skal købe denne teknologi gennem en større forhandler. Priserne starter omkring $90.