Liste over internetservere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Når det kommer til internetservere, er der mange muligheder: Du kan vælge højhastigheds-DSL Internet, kabel service eller trådløs internet service. Priserne og tjenesterne varierer alt efter hvor du befinder dig. Du er ikke længere begrænset til at lande linjen service via din telefonudbyder. Satellit-service er også en mulighed.

DSL-udbydere

DSL er et trin over opkald til internettet, og leveres i mange forskellige hastigheder. Dit månedlige gebyr varierer afhængigt af den hastighed du vælger. DSL tilbydes gennem mange telefonfirmaer som AT u0026 T, Verizon og Clear.

Kabel Internet

Modtagelse af internet service via din kabeludbyder kan konsolidere dit kabel og dit internet til en regning. Udbydere som Time Warner, Charter og Comcast kan hjælpe dig med at finde den rigtige kabel service til dig. Kabel Internet er hurtigere end DSL og giver hurtigere downloadtider.

Satellit Internet

Satellittjeneste er en god mulighed for folk der bor i landet eller uden for de fleste serviceområder. Hastighederne er omtrent det samme som DSL-service. Du skal købe noget udstyr, så det kan være dyrere end andre typer internettjenester. Udbydere omfatter DirectTV, Dish Network og Skyway USA.

Trådløs service

Trådløse servere er perfekte til folk på farten ved hjælp af bærbare computere eller telefonapparater, der har internetadgang. Nogle gange kan du få trådløs service via din DSL-udbyder som AT u0026 T. Andre servere omfatter T-Mobile og Clearwire. Sørg for at du er i et 'hot spot' for at oprette forbindelse til din internet service.