Sådan får du vist min baggrundskontrol

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug Abika (se Referencer). Når du har læst hoved Abika-webstedet, skal du vælge en af ​​kategorierne på skærmen baseret på den type baggrundsinformation, du leder efter. Du kan søge efter dig selv ved navn, adresse, telefonnummer, alder eller endda baseret på nogen form for ejendom eller ejendomsinvesteringer, som du har været involveret i. Du vil så kunne se en gratis baggrundshistorie på dig selv via webstedet ' s hovedside.

2.

Brug ZabaSearch (se Referencer). ZabaSearch er et baggrundsinformationswebsted, der giver dig mulighed for at søge efter dig selv (såvel som andre individuelle) på oplysninger, du giver. Du kan gennemse søgeresultater for personer, der matcher din angivne beskrivelse, indtil du finder den relevante post, der handler om dig. Søgningen er gratis, men for at se mere end grundlæggende oplysninger om den person, du skal betale gebyrbaseret på de specifikke oplysninger, du ønsker.

Brug PeopleSearch (se Referencer). Indtast dit fornavn, efternavn og opholdssted på PeopleSearch-webstedet og klik på 'Søg'. 'Gennemse søgeresultaterne og brug navn, alder og kendte slægtninge til en person til at finde den korrekte ba ckground profil. Klik på 'That s s One' for at gå til indkøbsprofilen for baggrundsprofil. En fuld baggrundsprofil vil koste dig $39,95 (fra juni 2010), men den vil indeholde oplysninger som stævninger, en nuværende adresse, et nuværende telefonnummer og andre relevante informationstyper.

Hvis du vil se præcis, hvad andre vil se, når de kører en baggrundskontrol på dig, vil internettet være mere end nyttigt for at udføre denne opgave. Mange hjemmesider eksisterer udelukkende for at give baggrundsinformation om enhver person, du ønsker at undersøge - herunder dig selv. Ved hjælp af en af ​​disse websteder kan du se din komplette baggrundshistorie og se præcis, hvad folk som potentielle arbejdsgivere vil se, når de kører en check på dig.