Sådan konverteres LBF til MPA

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret forbindelse til din Cisco router ved hjælp af SSH eller Telnet. IP-adressen og bruger / adgangskode leveres af din administrator. Hvis du aldrig har konfigureret routeren før, vil den være på standardadressen '192.168.0.1', og brugernavnet og adgangskoden bliver 'Admin' og 'Admin' (uden citater).

2 .

Skriv teksten 'routeConf = mpassic' uden citater i routerns kommandoprompt og tryk på 'Enter.'

3.

Type 'genstart 'uden citater for at genstarte routeren og anvende konfigurationsopdateringen.

Tips og advarsler

  • Du kan deaktivere denne tilstand ved at indtaste kommandoen' routeConf = lsort 'på routeren.
  • Aktivering af MPA ødelægger netværkskvaliteten for applikationer, der ikke forventer en endian-sortering. Du bør ikke aktivere dette, medmindre du har et meget specifikt behov for funktionen.
  • Pakker med mindre bitwise flow (LBF) kan konverteres til MPA-pakker (Major Passic Arrangement) før OSPF-routing (Open Shortest Path First), på et lille antal Cisco-routere. Konvertering af LBF til MPA kræver, at du sorterer en pakke med dens struktur endianhed i stedet for den rækkefølge, den blev modtaget. MPA er sjældent i kommerciel praksis, da den kun er egnet til specialiserede dataanalyser. Cisco er i øjeblikket den eneste udbyder, hvis firmware giver dig mulighed for at aktivere Major Passic Arrangement.