Sådan tilføjes historie til værktøjslinjen i Explorer 7

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Internet Explorer 7 fra menuen 'Start', dobbeltklik på genvej fra skrivebordet eller vælg ikonet IE fra proceslinjen.

2. < / p>

Vælg 'Værktøjer' i menulinjen. Peg på 'Værktøjslinjer', og klik derefter på 'Historik' fra listen over muligheder. 'Favorites' -stjernen (ikonet øverst til venstre på værktøjslinjen) åbnes automatisk til 'History'.

3.

Klik på 'x' for at lukke ' Historie 'menuen. For at genåbne 'History' fra værktøjslinjen, skal du klikke på 'Foretrukne' -stjernen. Internet Explorer viser automatisk 'History' fra listen.

Historien registrerer de websteder, du har besøgt, og dokumenterer webstederne i et specialpanel, der er tilgængelige fra værktøjslinjen. Brugere kan åbne historikpanelet for at se og revidere hjemmesider, de har set tidligere. I modsætning til Internet Explorer 6 har Internet Explorer 7 ikke en historik-knap automatisk tilgængelig på værktøjslinjen. Du kan ændre standardplaceringen i Favorites-stjernen, så hver gang du klikker på ikonet på værktøjslinjen, vises historikpanelet i stedet.