Hvordan ændrer internettet computernes rolle?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Kommunikation

Internettet har vendt computeren til en telekommunikationsenhed, der leverer e-mail som erstatning for post, videochat som erstatning for telefoner og socialt netværk og live chat som erstatning for hverdags samtale. En 2009-rapport udgivet af Forrester viser, at voksne i gennemsnit bruger cirka 13 timer online om ugen, hvilket betyder at en stor del af deres kommunikation er lavet ved hjælp af en computer.

Dokumentation

Computere er den vigtigste metode til opbevaring af oplysninger , om virksomhedsfinansieringer, medarbejderoptegnelser, personlige billeder og videoer og enhver anden form for personlig dokumentation. Programmer og applikationer designet online har gjort det hurtigt og nemt at indtaste oplysninger på din computer og organisere det, generere rapport og udskrive kopier.

Salg

Ifølge en undersøgelse fra comScore, Inc., online salg i 2009 ferie sæson nået næsten $30 milliarder, en stigning på 4 procent fra 2008. På grund af stigningen i online shopping, er computeren blevet en virtuel markedsplads, hvilket gør det muligt for virksomheder at sælge mere produkt og for forbrugerne at have adgang til produkter rundt verdenen. Denne tilpasning har krævet ny software og applikationer til at understøtte online-salg.

Netværk

Med indførelsen af ​​Facebook, MySpace, Twitter, LinkedIn og YouTube er computeren blevet et online netværksværktøj, der kan forbinde folk rundt om i verden . Dette har ændret måden jobene søges på og søges om, venner holder kontakten og virksomheder kører. Stigningen af ​​social networking har åbnet muligheder for business networking, hvilket muliggør outsourcing til andre lande, og virksomheder og kunder kan interagere over hele kloden. Dette netværk har udviklet sig til mobilnetværk, hvor computerchips og internetadgang nu eksisterer i mobiltelefoner, hvilket gør det muligt for brugeren bogstaveligt talt at være forbundet til deres netværk hver time på dagen.

Marketing

Opfindelsen af ​​Internettet blev transformeret computeren er et af de mest magtfulde marketingværktøjer der findes. Online sociale netværk, som dem, der er nævnt ovenfor, har skabt mulighed for markedsførere at forbinde deres budskab på tværs af alle medier og sprede ordet om deres produkt eller tjeneste. Internettet giver dem også mulighed for at forholde sig på et personligt plan med deres kunder, hjælpe dem med at overvåge og beskytte deres mærke. Den første personlige computer blev opfundet i 1970'erne. Steve Wozniak og Steve Jobs oprettet den første Apple-computer i 1976. Da internettet blev introduceret til verden i 1989, udviklede pc'en fra et forarbejdningsværktøj til et globalt værktøj, der kombinerede telefon, video, musik, e-handel og en rigelig mængde ressourcer.