Sådan får du WiFi til arbejde på en nem note VX

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en ekstern USB trådløs (WiFi) adapter. Disse kan købes hos enhver større elektronik forhandler, eller købes online. Tre populære mærker er tilgængelige nedenfor i afsnittet Ressourcer.

2.

Tilslut den trådløse USB-adapter til Easy Note VXs USB-port. Indsæt installations-cd'en.

3.

Installer USB-driverens drivere. Hvis et vindue ikke vises automatisk efter indsætningen af ​​cd'en, skal du dobbeltklikke på cd-drevikonet fra din ikon på My Computer-skrivebordet. Følg trinvise instruktioner fra cd'en for at installere dine drivere korrekt.

4.

Start computeren igen, efter at installationen er fuldført. Dette er nødvendigt for at sikre, at alt er korrekt installeret.

5.

Find et trådløst netværk. Højreklik på det nye ikon, der vises nederst til højre på skærmen. Venstre klik på 'Se trådløse netværk'. Dobbeltklik på det trådløse netværk, du ønsker at få adgang til i det nye vindue.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan finde en ny trådløs Netværksikonet nederst til højre på din maskine valgte producenten sandsynligvis at installere deres egne software til at konfigurere den. Søg i stedet på dit skrivebord til det trådløse adapterikon og dobbeltklik på det.
  • Packard Bells Easy Note VX blev udgivet i 2000, før der var tilgængelige trådløse netværk på bærbare computere. Da det ikke har evnen til at komme på et WiFi-netværk på egen hånd, er det nødvendigt med ekstra hardware til at opnå dette. Da Easy Note VX har USB-porte, er der ikke behov for komplicerede interne hardwareinstallationer. I stedet kan en ekstern WiFi-adapter fastgøres via USB-portene.