Sådan downloades YouTube Flash Video Online

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Voydo

1.

Brug din webbrowser til at åbne voydo.com startside.

2.

klik på webadressen (webadressen i adresselinjen) på den YouTube-video, du vil downloade, og klik på 'Kopier'.

3.

Indsæt webadressen i 'Download videoer 'på Voydo hjemmeside. Vælg det filformat, du vil gemme videoen som. Som standard er den på Flash. Andre muligheder omfatter 3GP og MP4. Klik på knappen 'Download'.

Gazzump

1.

Brug din webbrowser til at åbne gazzump.com hjemmeside.

2.

Højreklik på webadressen (webadressen i adresselinjen) på den YouTube-video, du vil downloade, og klik på 'Kopier'.

3.

Indsæt URL'en i afsnittet 'Download' på Gazzumps hjemmeside. Klik på knappen 'Download'. Vælg det filformat, du vil gemme videoen som. Når du bliver bedt om det, skal du klikke på 'Download'.

Gem YouTube

1.

Brug din webbrowser til at åbne saveyoutube.com startside.

p> 2.

Højreklik på webadressen (webadressen i adresselinjen) på den YouTube-video, du vil downloade, og klik på 'Kopier'.

3.

Indsæt webadressen i 'Download' boksen øverst på Gem YouTube-startsiden. Klik på knappen 'Download'. Hvis et sikkerhedsalarm fremkommer, skal du klikke på 'Kør'.

4.

Højreklik på downloadlinket og klik på 'Gem som ...' for at begynde at downloade videoen. < / p> Fra maj 2010 tilbyder YouTube ikke muligheden for at downloade dets ikke-premium-indhold. På grund af denne begrænsning skal du bruge et vilkårligt antal af de gratis downloadwebsites eller værktøjer, der er tilgængelige for at downloade en video fra YouTube. YouTube streamer alle sine videoer i flashformat (.flv). Med undtagelse af websteder, der giver mulighed for at konvertere før downloading, downloades alle videoer, der downloades fra YouTube, i FLV.