Sådan laver du Skype-ringetoner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til en online lydfil konverteringswebsted, der konverterer lydfiler til WAV-filer. Lydkonverteren på online-convert.com er en mulighed.

2.

Upload lydfilen til den sang, du vil bruge som din ringetone, ved at klikke på 'Gennemse ... 'og vælge filen. Du kan bruge MP3, WMV, FLV eller WMA filer til at uploade. Du kan også bruge webadressen til en musikfil, hvis du ikke har filen på din computer.

3.

Klik på 'Konverter fil' for at starte konverteringsprocessen. filen, når du bliver bedt om det.

4.

Åbn Skype, klik derefter på 'Værktøjer' og vælg 'Valg.' Klik på 'Lyde' under fanen 'Generelt'. Klik på 'Import Sounds' og vælg den fil, du lige har downloadet. Denne fil vises nu under 'Vælg hvilken lyd der skal afspilles.'

5.

Klik på 'Ringetone' og vælg fil du downloadet til at bruge som din ringetone. Endelig skal du klikke på 'Gem' for at gemme din ringetone.

Tips og advarsler

  • Du kan bruge en musikredigering program for at forkorte din ringetone til den længde, du ønsker.
  • Skype er et Voice Over IP (VoIP) program, der giver dig mulighed for at foretage og modtage opkald via din computer. Du kan også ændre din ringetone for at afspille en sang, du ønsker, så længe det er en WAV-musikfil. Ved at bruge en online lydkonverter kan du konvertere musikfiler til brug som ringetoner til Skype.