Sådan opsættes et trådløst LAN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at dit kabel- eller DSL-modem er tændt og modtaget en aktiv netværksforbindelse.

2.

Slut den ene ende af Ethernet-kabel til udgangsstikket på bagsiden af ​​dit kabel eller DSL-modem.

3.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til indgangsporten på din trådløse router. < /p>

4.

Kobl din trådløse router til strømforsyningen, og sæt derefter adapteren i en stikkontakt eller stikkontakt.

5.

p> Tryk på knappen 'Reset' på bagsiden af ​​dit kabel eller DSL-modem for at cykle enheden og få den til at genkende den trådløse router. Routeren skal begynde at sende et lokalnetværkssignal.

6.

Konfigurer dit LAN via den trådløse routerens kontrolpanel. Dette afhænger af den trådløse routers model. gøres via en webside eller en separat applikation. Når du konfigurerer routeren, kan du vælge et navn til LAN og aktivere sikkerhedsindstillinger.

7.

Scan til LAN fra nærliggende pc- eller Mac-computere, der har en trådløs adapter. Computeren vil kunne oprette forbindelse til internettet via routerens trådløse signal.

De fleste internetudbydere eller internetudbydere giver dig kun en enkelt direkte forbindelse til internettet. Hvis du vil dele forbindelsen mellem personer i dit hus eller kontor, skal du købe ekstra udstyr og opbygge et trådløst lokalnetværk, også kendt som et LAN. Når du har konfigureret og konfigureret dit trådløse LAN, vil de nærliggende pc- og Mac-computere kunne oprette forbindelse til internettet via det.