Sådan tilsluttes et RJ45-stik

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kør CAT6-kablet over den ønskede vandrette vej. Den ene ende skal stamme fra telekommunikationsrummet, mens destinationen kommer til stikkontakten. Kablet kan understøttes af standard J-kroge med en gennemsnitlig afstand på 4 til 5 fod.

2.

Stram tilbage ca. tre inches af jakke fra udløbssiden af ​​CAT6 kabel. Udskær ethvert deltagermedlem eller træk streng, som kan eksistere indeni kablet. Adskille de fire par, men undgå dem ikke.

3.

Kør de 4 par i RJ-45'ens isolationsforskydningsskår. Jacks fra forskellige producenter og endda fra samme fabrikant vil afvige fra farvekoden. Du skal blot se på siden af ​​RJ-45-stikket til ordren eller se instruktionsarket.

4.

Vedligehold vridningen i hver Paret, der udsættes for kabelens jakke, skal være minimal. Kortere er bedre, men ideelt set er mindre end en halv tomme tilstrækkelig. Hvis du ændrer vridningen, vil det resultere i kommunikationsfejl på grund af kryds talk og dæmpningsproblemer.

5.

Sæt parene ned, en tråd ad gangen, ved hjælp af et 110-stans slag værktøj, medmindre andet er angivet. Hvis der ikke er noget værktøj til rådighed, skal du bruge en lille flad hovedskruetrækker til at trykke fast nøjagtigt på ledningen. Trim overskydende med et lille par diagonale fræsere.

6.

Klap resten af ​​stikket på isolationsforskydningskontakten / låget og lås på plads med enten det medfølgende værktøj eller et tang.

7.

Udfør ovenstående trin på den oprindelige side af kablet.

8.

p> Tilslut en kabel tester, som Fluke DTX, til hver side af kablet. Kabel testere har en hoved og fjern enhed, der snakker med hinanden gennem kablet for at kontrollere integriteten og kontinuiteten af ​​kablet og jacks er acceptable.

Tips og advarsler

  • CAT6 er begrænset til en maksimal løbe på 290 fod på grund af udbredelsesforsinkelsen af ​​signalet over kobbertråden, som i det væsentlige er tæt på lysets hastighed.
  • Fælles standarder for opsigelse omfatter 568 -A og 568-B, 568-B er langt mere udbredt. 568-A-pin-udgangen er bagudkompatibel med telefonlinjer, idet det blå par ligger på midterstifterne, men fungerer stadig som Ethernet, så længe begge sider har samme termineringsstil.
  • RJ-45-stik bruges næsten udelukkende til computerindustrien som et Ethernet-stik. Standarden giver både mandlige og kvindelige specifikationer for 8-leder Ethernet over snoet 4-par kabel, som i dag er kendt som CAT6-kabel.