Hvad er WebFldrs MSI?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Webfldrs.msi installationsfilen er, hvad din computer bruger til at installere og fjerne WebDAV-tjenesten. Behovet for dette installationsprogram er mere almindeligt i Windows-miljøer ved hjælp af ældre versioner af Internet Explorer, der ikke fulgte med den installerede tjeneste. Selvom installationsprogrammet virker som forventet, kan mange problemer udvikles, når en bruger forsøger at afinstallere det. Årsagen er, at mange nyere tjenester fra nyere Windows-opdateringer og Service Packs er afhængige af, at WebDAV-tjenesten skal installeres og fungere. Forsøg på at køre afinstallationsfunktionen hos webfldrs.msi kan medføre en række fejl, som du kun kan rette ved hjælp af manuelle justeringer.

Fordele

Webfldrs.msi er ikke begrænset til en enkelt måde at fungere på. For folk der er mere tilbøjelige til at bruge en grafisk grænseflade eller et vindue, skal du blot starte med at dobbeltklikke på installationsprogrammet. Installatøren er smart nok til at vide, om tjenesten allerede er installeret. I dette tilfælde begynder afinstallationen af ​​tjenesten at dobbeltklikke på installationsprogrammet. For finjusteret kontrol over installationsprogrammet kan erfarne administratorer køre installationsprogrammet fra kommandoprompten.

Sikkerhed

Selvom webmapper understøtter websteder, der bruger Secure Socket Layer-sikkerhed (SSL) til overførsel af information til og fra adskillelsen, denne funktion er ikke tilvejebragt via webfldrs.msi installationsprogrammet. For at kunne udnytte sikkerhedsfunktionen skal du opdatere tjenesten med den nyeste softwareopdatering.

Overvejelser

Installationsprogrammet webfldrs.msi er et ældre installationsprogram, der kunne bruges allerede i 2000 i Windows 2000-produktudgave. På grund af sin alder behøver du det normalt ikke i nyere installationer af Windows XP-operativsystemet. Dette skyldes, at WebDAV-miljøet nu kommer installeret og klar til brug uden for boksen. Men skal det være nødvendigt at fjerne tjenesten , har installatøren den kapacitet.

Expert Insight

Vær opmærksom på tilstanden af ​​operativsystemet, som du har til hensigt at køre webfldrs.msi installatøren. En nyere installation af Windows XP med opdateringer har allerede installeret tjenesten , hvilket betyder, at hvis du ikke er opmærksom, vil du tillade installatøren at begynde at afinstallere tjenesten, hvilket potentielt kan medføre problemer, som du kunne have undgået. Også dele af tjenesten vil ikke afinstallere korrekt på et ældre system, hvis installationsprogrammet køres efter Internet Explorer 5 er afinstalleret. Hør altid din dokumentation og noter, inden du foretager ændringer. Webfldrs.msi er en Microsoft Windows-installationsprogram, der bruges til at installere en praktisk, tidsbesparende webforfattertjeneste. Denne tjeneste gør det muligt for en bruger at interagere med en ekstern server uden at have brug for tredjeparts software, såsom et FTP-program. Det gør det ved hjælp af en velkendt grænseflade af en Windows-mappe og en valgfri, baggrunds sikkerhedskomponent.