Liste over satellit internet selskaber i Indiana

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  I Indiana er der flere landsdækkende tjenester, der tilbyder satellit-internet. Satellit Internettet modtages via tagmonteret skål på samme måde som satellit-tv. Denne mulighed er hurtigere end opkald, men kan ikke tilbyde hastigheder, der er tilgængelige via andre internetmetoder. Satellit kan være en foretrukken mulighed i områder med begrænset infrastruktur til internettet.

StarBand

StarBand er en landsdækkende satellit-internetudbyder. StarBand tilbyder tre hastighedsvalg med to kontraktlængde muligheder pr. Hastighed. På den lave ende tilbyder StarBand 512 Kbps downloadhastighed på 49,99 dollar pr. Måned for en 24 måneders kontrakt. I den høje ende tilbyder de 1,5 Mbps downloadhastighed på 109,99 dollar for en 12 måneders kontrakt. StarBand har et gebyr på $99,99 for alle installationer.

StarBand.com

WildBlue

WildBlue tilbyder i bunden 512 Kbps downloadhastighed på 39,95 dollar til 49,95 dollar pr. Måned afhængigt af beliggenhed . I den høje ende tilbyder WildBlue 1,5 Mbps til 79,95 dollar pr. Måned. WildBlue tilbyder også Google powered email adresser, fem i den lave ende og ti i den høje ende. De har et lejegebyr på $5,99 og et aktiveringsgebyr på $99 for alle deres planer.

MyBlueDish.com

HughesNet

HughesNet leverer højhastigheds-satellit-internet-tjenester overalt i USA med et klart billede af den sydlige himmel. Hughes tilbyder fire serviceniveauer, der starter ved den lave ende ved 1,0 Mbps download for $39,99 per måned. I den høje ende tilbyder de 2,0 Mbps download for $99,99 per måned. HughesNet tilbyder to muligheder for udstyr. Den første er en $9,99 pr. Måned leasing option med en $49 (efter $50 rabat) engangsgebyr. Den anden mulighed er at købe udstyret fra HughesNet til $249,98 (efter en $150 rabat).

NationWideSatellite.com