Sådan konverteres MP3 til MP4 Online

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser og gå til dit foretrukne medieomregningswebsted. Hvis du ikke har en, er der flere tilgængelige websteder, der konverterer mellem forskellige medietyper gratis, herunder Media Convert og Grab Tube.

2.

Klik på knappen 'Gennemse' på mediekonverteringswebstedet for at gennemse din computer til den MP3-fil, som du gerne vil konvertere.

3.

Vælg 'MP4' som det ønskede outputfilformat.

4.

Klik på 'OK' for at konvertere filen fra MP3 til MP4-format. Når filen er færdig med at konvertere, bliver du taget til en anden side, hvor du kan downloade din nyligt konverterede fil.

Konvertere mellem lydfiltyper er ofte nødvendigt for at rumme forskellige bærbare medieafspillere. Det er muligt, at du måske har mange MP3-lydfiler på din computer (da MP3 er blandt de mest anvendte mediefilformater), men kan have en dedikeret MP4-afspiller og skal konvertere mellem de to formater. Når det er det eneste domæne af dedikeret computersoftware, er der nu hjemmesider, der giver dig mulighed for at uploade filer fra din computer og konvertere dem til at passe til dine bærbare medieafspillers kompatibilitetsbehov.