Webbyggingsværktøjer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Der er mange webbyggingsværktøjer til rådighed for mennesker på alle niveauer af erfaring. Personer med ringe eller ingen erfaring med at opbygge hjemmesider kan ret nemt oprette deres eget websted til personlig brug eller erhvervsmæssig brug. Der er også værktøjer til rådighed til at hjælpe mere dygtige webudviklere med projekter. Nogle værktøjer, du kan bruge, er Squarespace, Microsoft Expression Web og Blogger.

Blogger

Blogger er et websted, der giver brugerne mulighed for at oprette en gratis, enkel blog. Du kan finde Blogger på Blogger.com. En blog er en type online journal, som folk kan bruge til at udtrykke deres ideer og meninger. Du behøver ikke at vide noget om at oprette et websted for at bruge dette værktøj. Hvis du vil lave din første hjemmeside eller begynde at lære om hjemmesider, er dette en god mulighed for dig. Funktioner på webstedet omfatter at give besøgende mulighed for at tilføje kommentarer og som giver dig mulighed for at offentliggøre fotos.

Squarespace

Squarespace er tilgængelig på Squarespace.com. Dette er et websted, der giver nem brug af oprettelse af websteder ved at trække og slippe elementer på en side. Du kan bruge dette websted til at skabe stærkt tilpassede sider med unikke design. Dette websted tilbyder overkommelige website hosting planer med forskellige priser til personlige eller erhvervsmæssige anvendelser.

Microsoft Expression Web

Microsoft Expression Web er et program, du kan købe, hvis du har erfaring med at oprette websites. Dette er et professionelt værktøj til oprettelse af hjemmesider fra bunden. Programmet indeholder mange nyttige funktioner, såsom kodefejlfinding, Cascading Style Sheet (CSS) hjælp og visuel testning af webstedet til den forskellige webbrowser s som besøgende må bruge. Brug af dette program kan hjælpe fagfolk med at oprette hjemmesider, fordi de ikke behøver at kende hele koden til webstedet. Du kan trække og slippe elementer på sider i stedet for at indtaste koden.