Hvad skal jeg oprette forbindelse til High-Speed ​​Internet?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Historie

I flere år var den eneste mulighed for forbrugere at oprette forbindelse til internettet et opkaldsmodem. Modemhastighederne steg gennem årene, men toppede omkring 56 Kbps. Den første højhastigheds-internet eller bredbåndstjeneste blev introduceret i Canada i 1996 af Rogers Corporation. Bredbåndsinternet var flere gange hurtigere end et modem. Tilgængelighed spredt gennem det første årti af det 21. århundrede, og som i 2009 63\% af amerikanerne havde højhastigheds internetforbindelse i deres hjem. (Se Reference 3)

Typer

Højhastighedstjenester bruger coaxiale kabler til at levere internetadgang til forbrugerne. Kabel Internet båndbredde kan være op til 30 Mbps, men er delt mellem flere husstande. Digital Subscriber Lines, eller DSL, bruger standard telefonlinjer til at levere højhastigheds-internet. DSL Internet leverer hastigheder på op til 10 Mbps. Fiber-optic Service bruger fiberoptiske kabler, der sender lys til at levere højhastigheds internet. I 2010 leverede fiberoptisk internet service hastigheder på op til 50 Mbps.

Hardwarekrav

Alle højhastighedstjenester kræver et modem. Modemet oversætter indgående signaler til en form, som computeren kan læse og signalerer, der forlader computeren i en form, der kan overføres. Modemet er tilsluttet direkte til en computer eller til en router. Routeren tillader flere computere at bruge den samme internetforbindelse. Computeren er forbundet til routeren og routeren til modemet ved hjælp af Ethernet-kabel. En trådløs router tillader internetforbindelser ved hjælp af trådløse signaler. Hver computer, der bruger højhastigheds-internet, skal have en Ethernet-adapter og et operativsystem, der er kompatibelt med tjenesten. Fra og med 2010 havde de fleste stationære og bærbare computere indbyggede Ethernet-adaptere.

Serviceindstillinger

Fra 2010 omfattede de store kabeludbydere Road Runner High Speed ​​Internet, Cox Communications, Charter High Speed ​​Internet, Comcast og andre. De største DSL Internet-forsyninger omfattede Embarq, Verizon DSL, Qwest DSL, New Edge DSL og andre. De største fiberoptiske udbydere omfattede Verizon FIOS, AT u0026 T U-Vers og Qwest.

Overvejelser

Tilgængelige højhastigheds-internetindstillinger er begrænset af det geografiske område. Mange tjenesteudbydere har bundtet tilbud, når højhastigheds-internet købes sammen med andre tjenester som kabel-tv eller telefon service. Højhastighedsinternet vedrører bredbåndsinternetforbindelser som DSL, kabel eller fiberoptisk. I 2010 gav højhastighedstjeneste brugere mulighed for hurtigt at downloade store filer, kommunikere online ved hjælp af real-time video og spille online-spil med mennesker over hele verden med det samme. Brug af højhastigheds-internet kræver en internetudbyder samt computer- og netværkshardware.