Sådan finder du en computerrouter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem antallet af enheder, du skal tilslutte. Du får det fint med en simpel fireports hjemmerouter, hvis du 'forbinder op til fire enheder på et hjem eller et lille firma.'

2.

Tilføj en virksomhed -skift til din indkøbsliste, hvis du skal forbinde flere enheder på et større virksomhedsnetværk. En switch er en boks, der forbinder enheder til et internt netværk og flytter data fra en enhed til en anden. Du skal stadig have en router.

3.

Bestem, om du vil have Wi-Fi-forbindelse. Hvis du har flere enheder, der kan bruge en trådløs forbindelse eller er for svære at bruge Ethernet, kan du overveje at købe en trådløs router.

4.

Køb rundt. Tjek et par butikker, som Best Buy, OfficeMax, Staples, Walmart og andre. Sørg også for at kigge rundt online. Websider som NewEgg, TigerDirect, Amazon eller eBay kan have bedre routerpriser end mursten og mørtel butikker.

En computerrouter er en netværksenhed, der videresender data fra et eksternt netværk til et internt netværk. For eksempel kan en router bruges til at dele en internetforbindelse med flere computere på et hjem- eller kontornetværk. Mange store kasseforhandlere og computerforretninger sælger computerrutere samt onlineforretninger. For at finde den router, der passer til dig, skal du først afgøre, hvad du har brug for til dit netværk.