Sådan fjerner du Novell Client Logon i Windows XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start' på proceslinjen i Windows. Vælg 'Kontrolpanel'. Dobbeltklik på 'Netværksforbindelser' for at åbne en liste over netværkskort.

2.

Højreklik på 'Local Area Connection' og vælg 'Properties' i menuen. Dette åbner en liste over netværksprotokoller, der er installeret på maskinen.

3.

Klik på 'Novell Client for Windows' i listefeltet og klik på 'Afinstaller'. Et bekræftelsesvindue vises. Klik på 'Ja' for at bekræfte, at du vil fjerne protokollen.

4.

Genstart maskinen. Novell login prompt vises ikke længere. Hvis du også har maskinen til at logge ind på et Windows-serverdomæne, vises Windows-prompten stadig.

Novell NetWare Client giver en login-skærm til dine Windows-brugere, som logger ind på netværket. Nogle netværk bruger et heterogent miljø, hvilket betyder, at de bruger Novell-servere med Windows-klientmaskiner. For Windows-maskiner til at 'tale' på netværket, er Novell NetWare Client-applikationen installeret. Når du ikke længere har brug for Novell Client-softwaren, stopper det med at stoppe loginskærmen til Windows XP-brugere.