Sådan installeres en trådløs Lynksys Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din trådløse router til dit modem. Brug et ethernet-kabel til at forbinde fra modemets udgang til indgangen på din router. Denne indgang skal være mærket 'Internet' eller 'WAN' på bagsiden af ​​din Linksys-router.

2.

Afbryd strømmen til dit modem. Vent 15 sekunder, og tilslut strømforsyningen til dit modem igen. Tilslut strømforsyningen til din Linksys-router også.

3.

Log på din bærbare computer eller stationære computer, og brug din internetbrowser for at få adgang til routerens kontrolside. Indtast internetprotokol (IP) -adressen 192.168.1.1 i din browsers adresselinje og tryk på 'Enter' -tasten. Din browser vil bede dig om et brugernavn og adgangskode. Lad feltet brugernavn være tomt og indtast adgangskoden ' admin. 'Klik på' OK '.

Klik på fanen' Trådløs 'øverst på kontrolsiden. Indtast et navn til dit netværk, og angiv et kodeord så andre uden for dit hjem eller kontor ikke kan få adgang til dit netværk. Klik på knappen 'Gem indstillinger' nederst på kontrolsiden for at anvende de ændringer, du har lavet.

5.

< p> Klik på ikonet for det trådløse netværk i proceslinjen på din computer. Du vil se navnet på dit nye netværk, der vises i listen over tilgængelige netværk. Klik på 'Connect', og din computer vil bede om adgangskoden. Indtast det kodeord, du oprettede på routerens kontrolside, og din computer vil aktivere forbindelsen.

Linksys er et populært brand af forbruger-grade netværksprodukter. Installation af en trådløs Linksys-router giver dig mulighed for at få adgang til internettet fra hvor som helst i dit hjem eller kontor via dit trådløse netværkskort på din bærbare computer eller stationære computer. Mange smarte telefoner kan også bruge et trådløst netværk til at surfe på internettet uden at pådrage yderligere gebyrer.