Sådan opretter du et Windows-certifikat

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gem IIS Resource Kit-filerne (se Resource) til en placering på harddisken. Åbn den mappe, hvor den er gemt, og dobbeltklik på filen ved navn 'iis60rkt.exe.' Dette åbner guiden for digital certifikat.

2.

Klik på 'Næste' på Åbn vinduet. Læs Microsoft-brugerlicensaftalen på det næste skærmbillede og klik på 'Jeg er enig.' Klik på knappen 'Næste'.

3.

Indtast dit navn og den tilknyttede organisation med serveren. Hvis dette er til en personlig server eller en, der netop bruges som testmaskine, skal du indtaste 'N / A' i organisations tekstboksen. Klik på 'Næste'.

4.

Vælg 'Brugerdefineret' på skærmbilledet 'Installationstype'. Klik på 'Næste'. Marker afkrydsningsfeltet 'SelfSSL' i listen over programindstillinger. Klik på 'Næste'. Programmet digital certifikat tilføjes til IIS server.

5.

Luk installationsvinduet og klik på Windows-knappen 'Start'. Vælg 'Kør' og indtast 'cmd' i tekstboksen. Skriv 'selfssl / t' for at oprette et certifikat til serveren.

Tips og advarsler

  • Åbn websted i din webbrowser for at få vist certifikat popup. Dette verificerer, at certifikatet er installeret.
  • Digitale certifikater giver dine applikationer krypteringstjenester. Disse krypteringstjenester sørger for, at dine webbesøgers information er sikker, når de sender den til dig fra en formular. Eksempelvis bruges certifikater til at kryptere finansiel information, når du sender den til din bank over internettet. Du kan selv oprette et digitalt certifikat web-brugere, der opretter forbindelse til en intern server. Windows-operativsystemet anvender Internet Information Services (IIS) som webhost, så certifikater oprettes til IIS.