Sådan opretter du et trådløst kabelmodemnetværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer en trådløs router ved siden af ​​dit kabelmodem. Tilslut routerenes vekselstrømsadapter og fastgør enden af ​​et Ethernet-kabel til 'WAN' -porten på bagsiden af ​​routeren. Nogle routere kan i stedet bruge denne port 'Internet' eller 'Wide Area Network'.

2.

Slut den modsatte ende af Ethernet-kablet til kabelmodemets Ethernet-port. Placer routers installationsdiskette i din computers optiske drev.

3.

Følg installationsanmodningerne, der vises på skærmen. Åbn din computers 'Start' -menu og klik på 'Kontrolpanel.' Klik på linket 'Netværk og internet'.

4.

Klik på 'Netværk og delingscenter'. Vælg Vælg 'Opret et nyt netværk' og vælg 'Næste'.

5.

Indtast det navn, du vil bruge til identificer dit trådløse netværk i feltet 'Skriv dit netværksnavn'. Klik på 'Tab' og indtast det kodeord, du vil bruge til dit netværk i feltet 'Sikkerhedsnøgle'.

6.

Klik på 'Next' og 'Finish.' Højreklik på ikonet 'Opret forbindelse til et netværk' nederst til højre på skrivebordet.

7.

Klik det netværksnavn, du tidligere har angivet, og vælg 'Connect.' Indtast adgangskoden, og klik på 'Connect.'

8.

Få adgang til andre computere, du vil oprette forbindelse til dit trådløse netværk Højreklik på ikonet 'Opret forbindelse til et netværk' og vælg netværksnavnet. Klik på 'Connect', skriv adgangskoden, og klik på 'Connect' igen.

Tips og advarsler

  • Din computer mu Der er et trådløst netværkskort for at opdage den trådløse router. Eksterne trådløse adaptere, der vedhæftes til en USB-port, er tilgængelige, hvis din computer ikke har et internt trådløst kort.
  • Tilslutning til netværket er en lidt anden proces, hvis din computer bruger Vista-operativsystemet. menuen 'Start' og klik på 'Connect to' -knappen. Vælg netværksnavnet og vælg 'Connect.'
  • Når du har flere forskellige computere oprettet hjemme, kan du dele en enkelt internetforbindelse mellem dem alle. En trådløs router giver dig mulighed for at opdele din forbindelse mellem hver computer inden for rækkevidde, i stedet for at køre Ethernet-kabler mellem alle computere individuelt. For at oprette det trådløse netværk skal du først installere routerens software og derefter ændre netværksindstillingerne i Windows 7-operativsystemet.