Sådan sammenligner du produktpriser online

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug NexTag (se Referencer). NexTag er et websted, der er designet til at give dig mulighed for at se priser fra en række forskellige leverandører for det samme produkt. Gå til NexTags websted og søg efter dit produkt ved navn eller søg efter det i en række forskellige kategorier. Når du trækker op på et produkts beskrivelse, kan du ikke kun se alle relevante detaljer om et emne, men også priser hos forskellige leverandører online.

2.

Brug PriceGrabber (se Referencer) . PriceGrabber er et andet websted, der giver dig mulighed for at søge efter produkter enten ved navn, modelnummer, kategori eller andet stykke identificerende oplysninger, som også giver dig mulighed for at gennemse, hvis du ikke har noget i tankerne. Når du har fundet din side, kan du se, hvad den pågældende produkts pris er hos en række leverandører, og du får også links, der straks tager dig til denne forhandlers websted.

3.

Brug Bizrate (se Referencer). Bizrate giver præcise, up-to-the-minute prisoplysninger om tusindvis af forskellige produkter til en række forskellige forhandlere. Basislayoutet på webstedet vil være kendt, hvis du nogensinde har brugt et prissammenligningsside - skal du blot finde din produkts side for at se vurderinger, beskrivelser, pris sammenligningsoplysninger og også at læse anmeldelser af brugere, der faktisk har købt og nydt (eller hadede) de produkter, du shopper for.

Du kan finde noget, du skal købe hos nogle online-forhandlere. Spørgsmålet bliver så, hvordan sikrer du dig, at du får den bedste pris på et bestemt produkt? I en verden, hvor du kan købe dine dagligvarer ved hjælp af din computer, kan du nemt sammenligne produktpriserne online ved blot at gå til et par forskellige lignende online-leverandører og kigger på hvilken butik i særdeleshed har din ideelle pris for noget, du søger at købe.