Sådan blokeres visse websider i en Windows Small Business Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', peg på 'Programmer', klik 'Microsoft ISA Server' og klik på 'ISA Management.' ISA Management-vinduet vises.

2.

Klik på 'Servere og arrayer' for at liste de servere, der er konfigureret med SBS. Klik på den server, som du vil konfigurere HTTP-filtre til.

3.

Klik på 'Policyelementer' for at åbne en liste over HTTP-muligheder for din ISA-server. Højreklik på mappen mærket 'Destinationsæt' og vælg 'Ny'. Vælg 'Set' i menuindstillingerne.

4.

Indtast det websted, du vil blokere, og klik på 'OK'. Ændringerne er øjeblikkelige, og brugere kan ikke få adgang til hjemmesiden.

Microsoft Small Business Server (SBS) er vært for en række applikationer til små virksomheder, der har brug for en server-client-arkitektur. Pakken med applikationer omfatter ISA-server (Internet Security and Acceleration), som indeholder flere båndbredde- og HTTP-filtre til interne firmabrugere. HTTP-filtre blokerer uønskede websteder fra adgang på det interne netværk. ISA Server har sin egen konfigurationskonsol, hvor du kan blokere et website på netværket.