Sådan bruger du Google Maps i klasseværelset

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug Google Maps til at tillade folk at finde din skole. Hvis din skole har en hjemmeside, kan du hurtigt bruge Google Maps til at finde specifikke anvisninger fra forskellige fælles steder i dit område. Du kan derefter indsende disse retninger lige på din hjemmeside - så det bliver muligt for forældre, nye lærere og andre mennesker, der måske skal besøge dit klasseværelse, for at finde dig meget hurtigt uden at skulle søge vejledning alene.

2 .

Brug Google Maps til at give dig mulighed for at finde dine elever. Hvis du har brug for at vide, hvor en bestemt elev bor for et personligt besøg eller for at vurdere, hvor længe det skal tage den studerende at komme i skole, hvis han eller hun er forsinket, kan du hurtigt bruge Google Maps til at se præcis, hvor længe det skal tage for at komme fra punkt A til punkt B med enten bil, offentlig transport eller gå.

3.

Brug Googles anvisninger til at hjælpe med at planlægge feltrejser eller finde steder. 'Jeg har en plads til en ekskursion i tankerne, Google Maps kan give dig præcise retninger med et par klik. Hvis du ikke har noget særligt indtryk, men kender kategorien af ​​et sted, du gerne vil besøge med dine elever, kan du skrive den pågældende kategori i adresselinjen i Google Maps for at få en liste over forslag baseret på dine søgeord .

Brug Google Street View til at lade dine elever udforske områder af din by eller andre, som de ikke kan komme ind fra klasseværelset. Hvis du vil lade dine elever se billeder af det område, de bor i uden at forlade klasseværelset, du kan bruge Google Street View til at gøre det. Du kan også bruge Google Street View til at lade dem se detaljerede billeder af større byer i verden som Paris, New York eller Los Angeles .

Selv om det måske ikke synes at være indlysende i starten, har Google Maps faktisk en række praktiske anvendelser, der gør det til et fantastisk klasseværelsesværktøj. Dette omfatter både at hjælpe dine elever med at lære om specifikke områder og de virksomheder, der er indeholdt deri, samt at give dig mulighed for at finde adresser og virksomheder, der kan hjælpe dig med at købe forsyninger til skolen. Google Maps er gratis at bruge - alt det kræver er en internetforbindelse.