Sådan bruges 8 Port Hub til et netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer dit nav i et område i nærheden af ​​modemet eller den trådløse router --- at holde dine netværkskomponenter på ét område kan gøre det lettere for dig at fejlfinding et problem.

p> 2.

Tilslut et Ethernet-kabel mellem den ottende port på bagsiden af ​​Ethernet-hub --- det vil blive mærket 'Link' --- og 'Ethernet' -porten på bagsiden af dit kabel- eller DSL-modem. Hvis du 'forbinder din hub til en router, skal du tilslutte en Ethernet-port fra' Link '-porten på navet til en' LAN '-port på routeren.

3. < / p>

Slut computere i dit netværk til Ethernet-portene bag på Ethernet-hub'en --- brug porte en til syv, da port otte skal forbindes til din router eller modem.

4.

Tilslut dit hubs strømkabel, og skift derefter dit Ethernet-hubs strøm.

Uanset om du vil overføre filer via internettet eller til computere på dit lokale netværk, er et Ethernet-hub en simpel og billig løsning til opsætning af et lille netværk eller tilføjelse af en filial til et større netværk. Og ved hjælp af et otte-port Ethernet-hub kan du oprette op til syv computere til dit netværk, idet en port er reserveret til forbindelse til en router, modem eller et andet Ethernet-hub.