Sådan bruges fjernskrivebordet med TeamViewer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at den partner med hvem du vil have en ekstern desktop session har en kopi af TeamViewer eller TeamViewer QuickSupport. Fortæl din partner at køre et af programmerne og notere sit TeamVIewer ID og password. Anmod om denne TeamViewer ID og adgangskode, hvis han valgte at indstille en.

2.

Indtast din partners TeamViewer ID i tekstboksen med navnet 'ID.' Klik på '

3.

Indtast din partners adgangskode (hvis han har oprettet en) i tekstfeltet , og klik på 'Log på'.

Klik på det nye vindue, der vises, der viser din partners skrivebord. Tag kontrol over skrivebordet ved at interagere med skærmens elementer eksternt .

Tips og advarsler

  • Du kan maksimere visningsområdet på det fjerntliggende skrivebord, du bruger. For at gøre dette, skal du klikke på knappen 'Vis' på øverst på den fjerntliggende desktop-session og gå til 'Scaling.' Klik på 'Fuld skærm' for at få fjernsyns-sessionsdækslet hele skærmen.
  • TeamViewer lader dig oprette forbindelse til enhver anden computer, der er forbundet til internettet og kører sin egen kopi af TeamViewer eller TeamViewer QuickSupport. Når TeamViewer etablerer en forbindelse mellem begge brugere, kan du udføre forskellige operationer, såsom at sende filer til den tilsluttede bruger og instant messaging. Hovedspidsen i TeamViewer er fjernbetjeningsfunktionen, som giver dig mulighed for at se og kontrollere en anden persons skrivebord med deres autorisation. Når du ved, hvordan du bruger fjernbetjeningen, kan du bruge TeamViewer til fejlfinding af problemer på afstand.