Sådan opsætter du trådløs e-mail

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en trådløs router. Disse findes i næsten alle elektronikforretninger. Du kan vælge enten en Wireless-G eller Wireless-N router. Wireless-N er hurtigere og dyrere end Wireless-G. Se Ressourcer for at lære mere og foretage et valg.

2.

Tilslut antennerne til din trådløse router. Vælg et sted, der ligger meget tæt på dit eksisterende modem. Sørg for, at der ikke er metalobjekt omkring det, fordi metaller kan påvirke din signalstyrke.

3.

Tag stikket ud af strømkilden. Luk computeren.

4.

Afbryd kablet, der tidligere har tilsluttet computeren og modemet.

5.

Stik Ethernet-kablet (medfølger i kassen) i internetporten, der typisk findes bag på din router. Indsæt den anden ende af kablet i Ethernet-posten på dit eksisterende modem.

6.

Tænd modemet og din router. Vent, indtil de grønne lamper begynder at blinke på dem begge.

7.

Start computeren. Indsæt installations-cd'en til din router. Dette skal også inkluderes i boksen.

8.

Følg vejledningen på skærmen for at navngive dit trådløse netværk og tilføj et kodeord til det. Dette forhindrer uautoriserede brugere i at få adgang til din forbindelse.

9.

Start din webbrowser, når du er færdig med at installere routeren.

10. >

Naviger til din e-mail-klient fra Start-menuen eller din webbaserede e-mail-tjeneste og nyd den trådløse email.

Du kan opsætte en trådløs e-mail-tjeneste ved at bruge en trådløs internetforbindelse. Du skal forbinde din bærbare computer eller dit skrivebord til det modem, der leverer din internetforbindelse. En trådløs e-mail-tjeneste er en fantastisk måde at få adgang til din postkasse fra hvor som helst, herunder hjem eller arbejde.