Sådan tilsluttes en ekstern antenne til en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klem tangens kæber rundt om antennens bund på bagsiden eller siden af ​​den trådløse Wi-Fi-router. Drej tangen for at løsne antennens forbindelse fra den trådløse Wi-Fi-antenne.

2.

Skru antennen fra bagsiden eller siden af ​​den trådløse Wi-Fi-router med dine fingre Sæt antennen til side.

3.

Skru stikket på den ene ende af koaksialkabelet ind i bag- eller sideantennetilslutningen på den trådløse Wi-Fi-router. Vedhæft en BNC-til-koaksialadapter til koaksialkablet, hvis koaksialstikket ikke passer ind i antenneforbindelsen. Skru BNC-til-koaksialadapterens BNC-stik på antennetilslutningen.

4.

Træk koaksialkablet langs væggenes bundplade, indtil væggen vender mod baggård. Klip koaksialkabelet på bundpladen med hæftepistolen.

5.

Skær et hul i bundpladen gennem væggen mod baghaven med kraftboringen. Skub koaksialkablet gennem hullet. Påfør silikonforsegling omkring hullet på indersiden og ydersiden af ​​væggen.

6.

Skub koaksialkablet gennem PVC-røret. Sæt enden af ​​koaksialkablet på stikket på udendørsantenne.

7.

Påfør silikonforsegling rundt og på stikket. Lad siliciumforseglingsmidlet indstilles i en time. Påsæt silikonforseglingen rundt og på stikket.

8.

Fastgør koaksialkablet til siden af ​​udendørsantenne med plastikklip.

9.

Hammer 'U' sløjfer rundt om PVC-røret med hammeren for at sikre PVC-røret til jorden.

Tips og advarsler

  • Undersøg en kanal i baghaven til koaksialkabelet.
  • Kontroller, om der er nogen brugslinjer, der kunne være i din baggård, før der foretages ændringer i jorden.
  • For at bruge et Wi-Fi-signal på en bærbar enhed i din baggård, skal Wi-Fi-antennen på den trådløse Wi-Fi-router også være udenfor. Du kan vedhæfte en udendørs antenne til den trådløse Wi-Fi-router inde i dit hjem ved hjælp af et par elektroniske dele og nogle hardwareværktøjer. Du skal også vandtætte forbindelsen til routeren, så den er beskyttet mod elementerne, som f.eks. Regn, der kan forstyrre forbindelsens evne til at transmittere et signal fra Wi-Fi-antennen.