De bedste fremgangsmåder til gennemførelse af Microsoft Dynamics

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Microsoft Dynamics er en række softwareapplikationer, der primært er beregnet til små og mellemstore virksomheder, der søger en ERP (Enterprise Resource Planning) og CRM (Customer Relationship Management) løsninger uden at skulle opbygge et personligt system fra bunden. For at undgå overtrædelser af praksis er der en række trin, der kan træffes.

Formatering

Sørg for, at formatet af dine erklæringer og koder er standard og korrekt ved at gøre følgende: Brug et semikolon til adskilte erklæringer fra kode, tilføjer en tom linje efter hver semikolon Når du bruger åbnings- og lukkebøjler, skal du sætte åbningsbøjlen på en tom linje og justere lukkebøjlen med åbningen en, hver på deres egen blanke linje.

Navngivning

Brug den korrekte type af navngivning til din formål. Camel case navn er kun egnet til metode navne, lokale variabler og medlem variabler. Pascal case navngivning bruges kun til AOT (Application Object Tree Tree) elementer. Brug navne, der er selvdokumenterende og meningsfulde for både bruger og programmør.

Kommentarkode

Giv kode kommentarer, der kan forstås af flere personer end bare den oprindelige udvikler. Gentag ikke koden i kommentarerne, eller brug multiline syntaks /*...*/: Brug i stedet en enkeltlinks syntaks // .... Undgå at placere andre kommentarer end de meget korte i enden af ​​en linje ; i stedet placere dem over koden.