Instruktioner for en 2Wire Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skriv 'gateway.2wire.net' i Internet Explorer for at komme ind i 2Wire routerens grænseflade. Denne side vil sige 'Network in a Glance' nær toppen.

2.

Klik på ikonet 'Broadband Link' for at komme ind på siden 'Broadband Link Summary'. Klik på linket 'Advanced Settings' for at komme ind i 'Advanced Broadband Link Advanced Settings' side.

3.

Indtast systemadgangskoden, du oprettede, når du først konfigurerer dit modem til at fortsætte. Følg linket, der er angivet for yderligere instruktioner, hvis du ikke kan huske dit kodeord. < /p>

4.

Vælg den korrekte tilslutningstype til din tjenesteudbyder. Indtast dit brugernavn og din adgangskode, hvis det er relevant, og klik derefter på 'Gem' for at fortsætte.

5.

Vent i op til fem minutter for 2Wire til at indsende dine legitimationsoplysninger og oprette forbindelse til internettet. 2Wire kan også genstarte sig selv under denne proces.

2Wire routere bruges ofte til at oprette forbindelse til DSL Internet-udbydere som AT u0026 T og Qwest. Oprettelse af en 2Wire router til at arbejde med internettet indebærer konfiguration af nogle af sine avancerede indstillinger. Når 2Wire har de korrekte indstillinger gemt, vil den anmode om en forbindelse fra udbyderen og oprette forbindelse til internettet. Denne proces tager mindre end ti minutter at fuldføre. Eventuelle spørgsmål vedrørende dine loginoplysninger skal rettes til din tjenesteudbyder.