Sådan Boost Wi-Fi Router Signal

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug et Ethernet-kabel til at tilslutte en trådløs router til kabelmodemet, der er forbundet til en aktiv internetforbindelse.

2.

Tilslut Wi-Fi-routers output LAN-port til indgangen til en trådløs signalopgraderingsenhed som 'Trendnet Wireless Easy-N-Upgrader' eller 'NETGEAR Wireless Access Point' ved hjælp af et Ethernet-kabel.

3 .

Installer software til den trådløse opgraderingsenhed på din computer, og følg instruktionsmanualen for at konfigurere en IP-adresse, SSID-navn og sikkerhedsmodus for det trådløse signal fra enhedens udgang. SSID-navnet til 'Boosted Signal.'

4.

Gem indstillingerne og genstart kabelmodemet, routeren og den trådløse opgraderingsenhed.

5.

Kontroller listen over trådløse netværk på din computers Wi-Fi-signalliste. Vælg Wi-Fi-signalerne 'Boosted Signal' og opret forbindelse til det.

Hastigheden af ​​trådløst internet afhænger af forskellige faktorer som internetforbindelse båndbredde, trådløs router, routerens placering og computere. De trådløse hastighedsopgraderingsenheder kan tilsluttes trådløse routere for at forbedre signalstyrken og sikkerheden. En sådan enhed kan forbindes til udgangen af ​​en trådløs router ved hjælp af et Ethernet-kabel, hvilket gør det muligt for en bruger at tilpasse Wi-Fi-signalsikkerhed.