Sådan bruges USB Wireless Internet på en pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut den trådløse USB-adapter til din computer. Dette kan gøres ved at forbinde USB-stikket til en af ​​USB-portene på computeren.

2.

Sørg for, at USB-adapteren er korrekt tilsluttet. Tænd din pc og gå til startmenuen og klik på ikonet 'Kontrolpanel'. Gå derefter til afsnittet 'Netværk' og klik på 'Se netværkscomputere og enheder.' Dette viser dig alle de trådløse enheder, der i øjeblikket er tilsluttet din computer. Hvis den trådløse USB-enhed er der, er den korrekt forbundet til din computer.

3.

Opret forbindelse til et trådløst netværk ved at gå til startmenuen og klikke på 'Opret forbindelse til'. Dette vil vise dig alle de trådløse netværk i nærheden af ​​dig. Vælg et trådløst netværk og klik på 'Connect.'

Trådløst netværk er en bekvem måde at oprette forbindelse til internettet på. Du kan bruge et trådløst modem eller en USB-adapter til at oprette forbindelse til internettet. For at kunne oprette forbindelse til internettet via en trådløs USB-adapter skal enheden være tilsluttet din computer. Når enheden er forbundet til din computer, kan du derefter oprette forbindelse til trådløse netværk i nærheden af ​​dig.