Sådan opretter du en chatrums hjemmeside

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilføj et chatvindue til dit websted

1.

Gå til ParaChat.com. Fra menuen til venstre skal du flytte musen over menupunktet 'Grundlæggende' og derefter klikke på 'Få dit gratis chatrum.'

2.

Udfyld formularen. Du skal indtaste et værelse navn. Du kan justere størrelsen på chatvinduet, baggrunds- og forgrundsfarverne og sproget. Hvis du vælger 'ja' for feltet 'Aktiver netværksroaming', kan dine chatbrugere se og navigere til andre gratis ParaChat-værelser, der har aktiveret netværksroaming. Klik på den store knap, der er mærket 'u0026 lt; u0026 CLICK HERE u0026 gt; u0026 gt; - VIS MIG MITT ROOM CODE.'

3.

Kopier og indsæt HTML-koden på din egen webside genereret i tekstfelterne under formularen. Du har et antal muligheder for at oprette dit chatrum. Den indlejrede indstilling placerer chatprogrammet direkte på din webside. Pop-up linket giver dine brugere en knap, de kan klikke på fra din hjemmeside for at starte chat i et pop op-vindue. Tekstlink-optionen giver et link til brugere, der navigerer til chatrummet, der er hostet på ParaChat-webstedet. Den endelige mulighed er et HTML-link. Du kan sende dette link i e-mails eller SMS-beskeder for at invitere brugere til dit chatrum.

4.

Del dit chatrum. Du kan bruge koden genereret til dit chatrum hvor som helst. Du kan sende det til venner eller partnere til at medtage på deres hjemmesider, og alle, der deltager i en chat via deres websteder, bliver til samme chatrum som brugere af dit websted.

5.

p> Test dit chatrum. Når du besøger dit chatrum, er det første, du vil se, en lille tekstboks, der beder dig om at indtaste et brugernavn. ParaChat vil tage alt hvad du lægger i og oprette et unikt brugernavn ved at tilføje cifre til slutningen af ​​det. Når du bliver spurgt om et kodeord, skal du klikke på knappen, der siger 'Indtast chatrum uden adgangskode'.

Tips og advarsler

  • Chatrum kan være bruges til alle former for falske og ulovlige aktiviteter. Den gratis version af ParaChat har ikke mulighed for at forbyde brugere eller adgangskode beskytte dit chatrum. For at beskytte dit chatrum mod misbrug skal du bruge et chatprogram, som f.eks. ParaChat Standard, som indeholder sikkerhedsfunktioner.
  • Oprettelse af et websted brugerne kan besøge for at chatte eller tilføje live chat til et websted giver dine brugere mulighed for at deltage og at engagere sig med andre i dit online fællesskab. Live chat-applikationer er blevet nemme at tilføje til din blog eller dit websted. En række gratis tjenester tilbyder tilpassede chatrum eller giver dig mulighed for at integrere chat direkte på din webside. En gratis version af en Java-applikation kaldet ParaChat er nem at installere og giver dig mulighed for at vælge implementeringsmetoder.