Sådan tilslutter du en trådløs computer til en AT u0026 T 2Wire 521

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se på klistermærket på din 2Wire for at finde serienummer og systemnøgle. Serienummeret bruges til at bestemme navnet på dit trådløse netværk. Systemnøglen vil blive brugt som din trådløse krypteringsnøgle.

2.

Bekræft, at den trådløse switch på din computer er tændt, hvis du har en indbygget trådløs adapter på en bærbar computer . Ekstern trådløs adapter vil ikke have en switch.

3.

Åbn din 'Start' menu og gå til 'Kontrolpanel.' Klik på 'Netværk og Internet', og klik derefter på 'Netværk og delingscenter.' Klik derefter på 'Opret forbindelse til et netværk.' Dette åbner en liste over alle de trådløse netværk, der er i nærheden af ​​dig.

4.

Identificer dit netværk ved at sikre, at det indeholder de sidste tre cifre i dit serienummer. Klik på knappen 'Connect'. Indtast din systemnøgle, når du bliver bedt om det, og klik derefter på 'Connect' igen. Din computer vil tage et par sekunder for at etablere forbindelsen og sætte dig online.

Tips og advarsler

  • Netværksnavnet og de trådløse sikkerhedsindstillinger kan ændres i modemets grænseflade.
  • Ring til AT u0026 T-support, hvis du ikke kan identificere dit trådløse netværk.
  • Mange AT u0026 T-kunder anvender netværksudstyr fremstillet af 2Wire, som gør trådløse adaptere, routere og modemer. De fleste 2Wire-produkter er en kombination af et modem og en router. Disse kan være vanskelige at forbinde til i starten, fordi de kommer med trådløs sikkerhed aktiveret. Kunder skal forbinde med den korrekte krypteringsnøgle for at kunne bruge netværket. Dette forhindrer uønskede brugere i at stjæle båndbredde gennem trådløse forbindelser. Når denne proces er afsluttet, gemmer computeren krypteringsnøglen, så den ikke behøver at indtastes hver gang.