Internet Tax Freedom Extension Act S. 1453

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Internet Tax Freedom Extension Act forbyder stater eller lokaliteter at opkræve skatter på internetadgang eller opkræve skatter, der kun er specifikke for internettet, selvom de kan opkræve salgsafgifter på internetkøb, hvis de også opkræver salg skatter på køb uden for internettet. Handlingen omfatter ikke websteder, der har materiale, der kan betragtes som skadelige for mindreårige og forbyder adgang til mindreårige, såsom pornografiske hjemmesider.

Før de nationale skattefrihedsforløbslove blev lovet de ni stater, der opkrævede internetadgangsafgifter forud for den oprindelige lov i 1998, at beholde dem, men denne undtagelse blev fjernet var loven om fri udvidelse af internettet pr. 30. juni 2008.

Historie

Den oprindelige Internet Tax Freedom Extension Act, der blev bragt til kongressen, var S. 1453, som blev introduceret af Sen. Tom Carper fra Delaware den 23. maj 2007 sammen med fire andre medforslagsstillere. Det døde i udvalget, men en næsten identisk lov fra repræsentantskabet kendt som HR 3678 bestod repræsentantskabet 405-2 den 16. oktober 2007. Senatet ændrede den eneste forskel mellem S .1453 og HR 3678, der ændrer levetiden for retsakten fra fire år til syv år, hvilket blev enstemmigt godkendt af senatet den 25. oktober 2007 og Parlamentet fem dage senere. Præsident George W. Bush underskrev regningen den 31. oktober 2007.

Tilhængere

Tilhængere af loven hævdede, at skatter på internetadgang ville skade privatpersoners økonomiske og uddannelsesmæssige indvirkning på Internettet.

Modstandere

Modstandere af lovgivningen siger, at de ni stater, der havde internetadgang, vil blive frataget $80 til 120 millioner dollars om året i skatteindtægter, og at alle de nationer, der udleder USA i bredbåndsadgang, har internetadgangsafgifter. < h2> Juridisk status Regningen blev indskrevet i lov som offentlig lov nr. 110-108. Fra maj 2010 er det ikke en del af US-koden, selv om den refererer til tidligere love, der er fastlagt i US Code Title 47, Section 151. Mange statslige og lokale myndigheder i hele landet har overvejet forskellige nye indtægtsstrømme for at kompensere for mulige budgetmangler; Imidlertid er internetafgifter ikke en af ​​dem. Dette skyldes den amerikanske skattefrihedslov fra 1998, som senest blev udvidet med internettet om skattefrihedsforlængelse fra 2007, også kendt som Internet Tax Nondiscrimination Act.