Sådan fejlfindes en Cisco System 350 WiFi-forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller strømkablet på din Cisco Systems-router, hvis Wi-Fi-forbindelsen er blevet droppet. Sørg for, at routeren stadig er sat i stikkontakten eller den stikkontakt, du bruger, og at den ikke er blevet afbrudt. Sørg også for at dit bredbåndsmodem stadig er sat i stikkontakten.

2.

Kontroller forbindelsen mellem din router og bredbåndsmodemet. De er forbundet via et Ethernet-kabel. Sørg for, at dette kabel ikke er løs fra Ethernet-porten på bagsiden af ​​routeren eller på bagsiden af ​​bredbåndsmodemet.

3.

Nulstil dit bredbåndsmodem, hvis du er mangler stadig en Wi-Fi-forbindelse, efter at du har tjekket kablerne. Bredbåndsmodemer har en dedikeret 'Reset' -knap på enten bagsiden eller toppen af ​​enheden. Når du har nulstillet modemmet, skal du give det et par minutter til at starte sikkerhedskopieringen, før du kontrollerer din tilslutning igen.

4.

Kontrollér computerens indstillinger, hvis alt ser ud til at være godt med din router og bredbåndsmodem. Sørg for, at du forsøger at oprette forbindelse til det korrekte netværk. Du skal forbinde til netværksnavnet, der er forbundet med din router, og ikke et andet netværk, selvom det er inden for rækkevidde. Klik på det trådløse ikon på din computers skrivebord, så du forsøger at deltage i dit eget netværk. På en Windows-maskine er dette ikon på højre side af værktøjslinjen nederst. På en Mac er dette ikon øverst på værktøjslinjen.

5.

Sørg for, at du har den korrekte adgangskode. Hvis du har krypteret din trådløse netværksforbindelse med enten WEP- eller WPA-sikkerhed, bliver du bedt om at få adgangskode, når du forsøger at blive medlem af netværket. Hvis du har den forkerte adgangskode indtastet, vil du ikke kunne deltage i netværket. Kontroller dine optegnelser for at sikre, at du bruger den korrekte adgangskode.

6.

Vælg den korrekte sikkerhedskrypteringstype. Du valgte enten WEP- eller WPA-sikkerhedskryptering ved opsætning af din Wi-Fi-forbindelse. Når du indtaster et kodeord, har du mulighed for at angive den ene eller den anden. Tjek dine poster og sørg for, at du har valgt den rigtige sikkerhedsprotokol.

Når din trådløse forbindelse fejler, skal du fejlfinding din Cisco Systems 350 Wi-Fi-forbindelse for at afhjælpe problemet. Kabelforbindelsesproblemer, funktionsfejl ved bredbåndsmodemmer og forkerte netværksindstillinger kan alle påvirke din forbindelse. Mens du kan ringe til en professionel, kan du håndtere fejlfinding i dit eget hjem, selvom du har begrænset viden om, hvordan Wi-Fi-forbindelser og internettet fungerer. Der kræves ingen specifikke værktøjer for at genoprette din Wi-Fi-forbindelse.